Sprøde asparges med pinjekerner - opskrift fra Pillivuyt

Grilltema: Tilbehør

Sprøde asparges med pinjekerner

Ingredienser

4 personer

2 bdt. grønne asparges
ca. 2 dl vand
1 spsk. smør
3 spsk. pinjekerner
salt og peber
4-5 soltørrede tomater i olie

Opskrift

Sådan gør du: 

  1. Vask asparges, og skær de nederste træede del af, som kasseres.
  2. Asparges lægges i et grillfast fad, og vand tilsættes, til det dækker bunden af fadet.
  3. Fordel smørret over aspargesene, og drys pinjekernerne over. Krydr med salt og peber.
  4. Tilbered ved god direkte varme i ca. 10 minutter, til aspargesene fornemmes møre med bid.
  5. Skær de soltørrede tomater i strimler, og fordel over retten.

Bon appétit!

Relaterede produkter