Skysauce Provencale - skøn opskrift - fra Pillivuyt

Tilbehør

Skysauce Provencale

Ingredienser

6 personer

Ingredienser:

1 fed hvidløg, finthakket
Lidt olie
1 kvist oregano, timian og rosmarin
1 glas rødvin
6 dl sky fra stegen, eventuelt suppleret med færdig bouillon
2 spdk. maizena rørt op i lidt koldt vand
Salt og peber
Evt. lidt rødvinseddike og honning

Opskrift

Sådan gør du:

  1. Hvidløg varmes op i olien uden at tage farve sammen med krydderierne, efter et minuts tid tilsættes rødvin.
  2. Lad rødvin simre næsten helt væk og tilsæt sky.
  3. Kog saucen op og jævn den med den opløste maizena ved at lade saucen simre et par minutter, imen du rører i den nu og da.
  4. Sigt over i en ren gryde og smag til med salt, peber og eventuelt lidt rødvinseddike samt honning.

Bon appétit

Relaterede produkter