Toulouse - klassiske og elegante fade fra Pillivuyt
"TOULOUSE"

Klassiske og elegante fade fra Pillivuyt

Toulouse blev først kendt for sine elegante fade med håndtag, tegnet af de anerkendte franske designere fra Sismo Studio. Siden er der kommet flere fade og skåle til serien.
Alle produkter i serien er udsmykket med en lille, elegant plissering, der symboliserer ovnfaste egenskaber og fortæller historien om Pillivuyts tradition for godt håndværk og nutidigt design. Toulouse-serien er desuden også kendt for sine praktiske håndtag, inspireret af buerne på de ovne, hvor porcelænet brændes.
 
Toulouse-seriens udvalg af klassiske og funktionelle fade, tallerkener og skåle giver dig mulighed for at tilberede forskellige retter og servere dem med klassisk fransk Pillivuyt-stil. Perfekte til både tilberedning og stilfuld servering. 

Servér med stil

Med Toulouse-serien kan du nu skabe en fuldendt borddækning udover det sædvanlige. En flot borddækning handler både om fantastisk stil og personlighed – begge egenskaber Pillivuyts Toulouse-porcelæn har masser af. Der er dermed rig mulighed for at dække et smukt bord med både serveringsdele og service, der er helt unikke i form og stil.

Stærk i ovnen – smuk på bordet

Pillivuyts Toulouse-serie er kendt for sine gode egenskaber i køkkenet. Seriens glasur er nemlig stenhård og uporøs, og optager eller afgiver hverken smag, lugt eller farve.
 
Toulouse-serien er ovnfast, og du kan derfor både bruge dem i ovn, i mikroovn, på komfur og sågar på grill, hvis du for eksempel har brug for at lave lækkert tilbehør til steaken. Toulouse-fadene tåler desuden også termisk chok, hvilket betyder, at produkterne kan gå direkte fra fryser til ovn (-30 °C til +350 °C).

Livslang brudgaranti

Som noget helt unikt tilbyder Pillivuyt livslang brudgaranti på Toulouse-seriens håndtag. Du er derfor altid garanteret ombytning af fade og skåle, hvis håndtagene bliver beskadiget ved almindeligt brug.
Toulouse suppeskål lige kant, hvid Ø14cm
Toulouse tallerken flad, lige kant, hvid Ø26cm
Toulouse kvadratfad hvid 2 liter L22cm B22cm H6cm
  • Opskrift
    Laksetartar til amuse gueule
    Vis opskrift
    Opskrift til ca. 20 stk.
    Ingredienser

    350 gram rå (eller røget) laks, finthakket
    1 lille rødløg, finthakket
    2 spsk. olivenolie
    20 stk. runde ristede croutoner
    skovsyre eller anden krydderurt
    salt og peber

    Opskrift

    Sådan gør du:

    1. Vend laks, rødløg og olivenolie sammen, og smag til med salt og peber.
    2. Fordel laksen på croutoner, top med krydderurter, og server.

    Bon appetit!

  • Opskrift
    Tærter med kirsebær og karamelliseret hvid chokolade (glutenfri)
    Vis opskrift
    Opskrift til 6 små tærter
    Ingredienser

    90 g smør
    90 g hvid chokolade, Gold (karamelliseret)
    2 æg, str. L/M
    60 g mandelmel
    100 g kirsebær, uden sten og halveret
    50 g mandelflager

    Opskrift

    Sådan gør du:

    1. Smelt smør og hvid chokolade i en tykbundet gryde ved lav varme. Tag det herefter af varmen.
    2. Pisk æg og sukker til en lys og luftig æggesnaps. Vend chokoladeblandingen i æggesnapsen, og tilsæt mandelmelet.
    3. Hæld dejen op i formene, og fordel kirsebærene og mandelflager på dejen, og sæt dem på grillen i 12-15 min - alt efter varmen på din grill.

    Bon appétit!

  • Opskrift
    Madboller
    Vis opskrift
    Opskrift til 12 stk
    Ingredienser

    25 g gær
    4 dl vand
    2 spsk. youghurt 
    1 tsk. honning
    2 tsk. salt
    Ca. 700 g mel
    Lidt olie 
    1 spsk. sorte og hvide sesamfrø
    Lidt groft salt

    Du kan krydre brødet ekstra med friskhakket rosmarin, som du ælter med i dejen.

    Opskrift

    Sådan gør du:

    1. Smulr gæren ned i en stor skål, og rør ud i fingervarmt vand sammen med youghurt, honning, salt og til sidst mel, som tilsættes lidt efter lidt med kraftig ske eller i røremaskine. Ælt dejen godt igennem, til den er elastisk.
    2. Lad dejen hæve et lunt sted til dobbelt størrelse med et fugtig klæde over. Det tager ca. 45 minutter.
    3. Tænd for ovnen på 225 °C. Slå dejen ned, og form 12 boller. Er der dej tilovers, kan du lave et lille flute. Læg bollerne adskilt i et smurt ovnfast fad, og lad efterhæve i 10 minutters tid.
    4. Pensl med lidt olie, drys med sesamfrø og groft salt.
    5. Bag på midterste rille i ovnen i ca. 25 minutter, til de er gyldne og sprøde.

    Bon appétit!