Sommeren topper og indbyder til grill og hygge i haven, eller på terrassen, med venner og familie. Det er næsten et must at bruge fade på grillen, de gør det nemlig muligt at tilberede det meste inden gæsterne kommer. Dermed får gæsterne den fulde grilloplevelse samtidig med at du kan være til stede som vært.
Her får du Thomas opskrift på en lækker grillet lammekølle, tilberedt over nogle dejlige tomater, der får så tilpas lang tid på grillen, at de faktisk ender ud som en sauce, der smager helt fortrinligt.
Til lammekøllen har Thomas valgt at lave en pommes boulangère, der til forveksling minder meget om flødekartofler. Eneste forskel er, at fløden er skiftet ud med en lækker fond.
Ganske ideelt skal disse to retter have cirka lige længe på grillen – eller i ovnen (ja, de kan også tilberedes i varmluftsovn).
Imponér dine gæster med denne lækre grillmiddag.
Se også andre lækre opskrifter af Thomas Alcayaga nedenfor.
Bon appétit