Vind fade med Pillivuyt - læs konkurrencebetingelserne

Tilmelding til nyhedsbrev og konkurrencebetingelser

Konkurrence

Konkurrencebetingelser

Sådan deltager du

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer, der afvikles i forbindelse med, at Pillivuyt lancerer sin julekampagne 2019.


Konkurrencen

Når du tilmelder dig Pillivuyts nyhedsbrev, har du muligheden for at vinde den ugentlige adventsgave bestående af et gavekort på 2000 kr. til køb på Pillivuyt.dk. Du er samtidig med i lodtrækningen om den store julegave bestående af et gavekort på 5000 kr.

Konkurrencen kører i uge 48-51. Hver mandag trækker vi lod blandt alle, som har tilmeldt sig nyhedsbrevet om adventsgaven. Vinderen af den sidste adventsgave og den store julegave trækkes d. 23. december.


Hvordan ved du, om du har vundet?

Vinderne får direkte besked via dén mail, som er opgivet i forbindelse med tilmeldingen til nyhedsbrevet. Svarer vinderen ikke indenfor 3 dage, trækkes en ny vinder.


Hvad skal du ellers vide

  • Konkurrencen er ikke købsbetinget.
  • Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.
  • Ansatte hos Pillivuyt og medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

 

Tilmelding til nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet og deltage i konkurrencerne giver du samtykke til, at Pillivuyt må registrere din e-mail og sende dig nyhedsbreve. Pillivuyt vil aldrig sælge eller videregive dine informationer til tredjepart. Nyhedsbrevet handler om indretning, mad og giver tips og tricks til, hvordan du skaber fantastiske oplevelser omkring bordet. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.