Fade af porcelæn på grill - kom Pillivuyt på grillen
Smuk borddækning

Dæk et smukt sommerbord med vores elegante ovale steaktallerkener og nyd de lange lyse nætter sammen med dem du har kær. 

Steaktallerken oval lille, hvid L23cm B20,5cm
Skål oval, hvid 24 cl L16cm B10cm
Sancerre stegefad nr. 5, hvid L21,5cm B11,5cm

Grillet jordbærkage af Ditte Julie Jensen

Ditte Julie Jensen er blogger, kagebogsforfatter og er bl.a. kendt fra ”Den Store Bagedyst”. Ditte har en stor passion for bagværk og desserter, og er kommet med endnu et bud på en lækker sommerdessert - jordbærkage på grill!

Se opskriften her

Lammerack med ratatouille af Thomas Alcayaga

Thomas Alcayaga er ’kogemand’ og stifter af madbloggen Madetmere.dk, hvor han deler ud af sine lækre og inspirerende opskrifter. Thomas er kommet med endnu en skøn og smagfuld grillopskrift, nemlig grillet lammerack med ratatouille i Pillivuyt fad!

Se opskriften her

Dittes grillede ferskner med mascarpone-creme

Ditte Julie Jensen er blogger, kagebogsforfatter og er bl.a. kendt fra ”Den Store Bagedyst”. Ditte har en stor passion for bagværk og desserter - se hendes bud på en rigtig sommerdessert, lige til at komme på grillen!

Bliv inspireret

Torsk med hollandaise af Thomas Alcayaga

Thomas Alcayaga er ’kogemand’ og stifter af madbloggen Madetmere.dk, hvor han deler ud af sine lækre og inspirerende opskrifter. Se hans bud på torsk med hollandaise – alt sammen tilberedt på grillen!

Bliv inspireret

Kom fadet på grillen

Har du brug for inspiration til at grille på en ny og anderledes måde? Så kom fadet på grillen, og lad Pillivuyt inspirere dig til lækre franske retter, der passer sig selv og giver grilloplevelser ud over det sædvanlige.  

Grill nemt i fad
Pillivuyt er skabt til at komme på grillen

Pillivuyts unikke porcelænsmasse brændes ved ekstreme temperaturer. Porcelænet er derfor utroligt stærkt og tåler lidt af hvert.

Louisa Lorangs Fajitas

Louisa Lorang er madskribent, tv-kok og kogebogsforfatter, der elsker inspirerende og sund mad. Louisa er vild med fajitas - se hendes bud på hvordan du nemt og hurtigt kan lave sydende lækker fajitas på grillen.

Bliv inspireret

Grill med Valdemarsro

Bag den populære blog valdemarsro står Ann-Christine, der især er kendt for sine mange spændende madopskrifter. Se Ann-Christines bud på en lækker fiskelasagne - grillet i Pillivuyts Blå Bretagne lasagnefad.

Bliv inspireret

Grill med Louisa Lorang

Louisa Lorang er madskribent, tv-kok og kogebogsforfatter, der elsker inspirerende og sund mad. Se Louisas bud på den fristende franske dessert Clafoutis - grillet i fad.

Bliv inspireret

Valdemarsro Rabarbertærte - bagt på grill

Bag den populære blog valdemarsro står Ann-Christine, der især er kendt for sine mange spændende madopskrifter. Se Ann-Christines bud på den perfekte rabarbertærte - bagt på grill i Pillivuyts klassiske tærteform.

Bliv inspireret