Fade af porcelæn på grill - kom Pillivuyt på grillen

Kom fadet på grillen

Har du brug for inspiration til at grille på en ny og anderledes måde? Så kom fadet på grillen, og lad Pillivuyt inspirere dig til lækre franske retter, der passer sig selv og giver grilloplevelser ud over det sædvanlige.  

Grill nemt i fad

Grill med Thomas!

Thomas Alcayaga er ’kogemand’ og stifter af madbloggen Madetmere.dk, hans lille kulinariske frirum, hvor han deler ud af sine lækre og inspirerende opskrifter der rummer alt fra hverdagsmad, mad som anrettes med pincet, mad som er noget værre gris… og hvad han ellers lige finder på. Endnu engang har Thomas lavet en lækker opskrift med Pillivuyts fade på grill!

Se mere her
Smuk borddækning

Dæk et smukt sommerbord med vores elegante ovale steaktallerkener og nyd de lange lyse nætter sammen med dem du har kær. 

Steaktallerken oval lille, hvid L23cm B20,5cm
Skål oval, hvid 24 cl L16cm B10cm

Lammerack med ratatouille af Thomas Alcayaga

Thomas Alcayaga er ’kogemand’ og stifter af madbloggen Madetmere.dk, hvor han deler ud af sine lækre og inspirerende opskrifter. Thomas er kommet med endnu en skøn og smagfuld grillopskrift, nemlig grillet lammerack med ratatouille i Pillivuyt fad!

Se opskriften her
Pillivuyt er skabt til at komme på grillen

Pillivuyts unikke porcelænsmasse brændes ved ekstreme temperaturer. Porcelænet er derfor utroligt stærkt og tåler lidt af hvert.

Chokoladedrømme på grill!

Se opskrift her
Festlig sommerdessert

Servér chokoladekager i vores små klassiske portions tærteforme, som den perfekte afslutning på en vellykket grillaften. Pssst... de skal kun have 10 minutter på grillen og voilà så er der lækre varme chokoladedrømme til dine gæster!