Fade af porcelæn på grill - kom Pillivuyt på grillen

Kom fadet på grillen

Har du brug for inspiration til at grille på en ny og anderledes måde? Så kom fadet på grillen, og lad Pillivuyt inspirere dig til lækre franske retter, der passer sig selv og giver grilloplevelser ud over det sædvanlige.  

Grill nemt i fad

Grill med Thomas


Thomas Alcayaga er ’kogemand’ og stifter af madbloggen Madetmere.dk, hans lille kulinariske frirum, hvor han deler ud af sine lækre og inspirerende opskrifter der rummer alt fra hverdagsmad, mad som anrettes med pincet, mad som er noget værre gris… og hvad han ellers lige finder på. Thomas har lavet fantastiske retter i Pillivuyts fade direkte på grillen!

Se mere her
GODE GRILLTILBUD

Sommeren er snart over os, og forude venter varme lyse nætter, god mad og masser af grillaftener. Vores fade tåler at gå på grillen, og vi har ovenikøbet sørget for nogle særdeles gode priser på nogle af sommerens must-haves. Er du klar til den nye grillsæson?

Steaktallerken oval lille, hvid L23cm B20,5cm
Toulouse kvadratfad hvid 2 liter L22cm B22cm H6cm
Toulouse fad rektangulært, hvid 3 liter L29cm B24c

Kammuslinger på grillen

Se opskrift her
Ta' grillen i brug

Der er sommer i luften og man får lyst til at brede armene ud og suge luften og duften ind. Hvorfor ikke tage grillen i brug? Se opskriften her på lækre kammuslinger med bayonne-skinke og forårsløg tilberedt i fad på grillen.

Pillivuyt er skabt til at komme på grillen

Pillivuyts unikke porcelænsmasse brændes ved ekstreme temperaturer. Porcelænet er derfor utroligt stærkt og tåler lidt af hvert.