SonomaSeven - Mille Emilie Vilmar

Milles tips til borddækning

Sonoma Seven er stiftet og drevet af Mille Emilie Vilmar, der har en baggrund inden for PR & kommunikation i møbel- & tekstilbranchen og er uddannet multimediedesigner. Hun har i den grad fingeren på pulsen, hvad angår interiør- & designtendenser og når hun blogger om emnet, bliver det gjort med masser af kompetent snilde og sjæl. Hendes bolig- og indretningsblog er blevet et unikt og æstetisk tiltalende univers med masser af spændende indhold, et sandt inspirationsmekka i spændingsfeltet mellem gør-det-selv og danske designklassikere​.

 

Her er Milles tips og tricks til en smuk borddækning med Pillivuyt.

  • Friske blomster eller grønne grene er et must! Det skaber liv og dufter tilmed dejligt. Fx kan du bruge en artiskok som "blomst", de er enormt skulpturelle og er virkelig flotte når de springer ud. 
  • Sørg for at holdedig til at få farver, så det ikke bliver for spraglet og rodet. Jeg holder gerne til to-tre farver indenfor de samme nuancer.
  • Tænk utraditionelt når det gælder "pynt" og tag i stedet det personlige med til bords. Fx kan du sagtens droppe dugen, men til gengæld bruge lette stofservietter, og bru gamle glasflasker og glaskrukker (fx tomme syltetæjsglas eller gamle ketchupflasker) som vaser og lysestager. Det giver et rustikt og personligt præg til borddækningen, og det gør at det ikke bliver alt for højtideligt. 

 

 

Se flere Pillivuyt produkter til borddækning her