Efterår med Pillivuyt

Efterår med Pillivuyt

Efterårets farver er mørke og dybe, og gør sig særdeles godt sammen med Pillivuyts hvide porcelæn. Server på smuk vis i efteråret med elegant porcelæn, der får sæsonens lækreste retter til at smage endnu bedre.

Køb porcelæn her

Franske opskrifter af Camilla Drost


Camilla Drost står bag bloggen atelierea.com og instagram-profilen af samme navn, hvor hun deler alt om madlavning, rejser og livsstil. Camilla har et stærkt øje for detaljer, hvilket tydeligt kommer til udryk på hendes smukke og rolige billeder. Derudover er hun en fortryllende kok, der laver utroligt velsmagende mad. Hun har udviklet 5 lækre opskrifter med et fransk twist – alle serveret i porcelæn fra Pillivuyt.

Se Camillas opskrifter her

Lækre tærter

Se mere her
Vild med tærte

Det er tid til at høste sensommerens og efterårets frugt og grønt, der passende kan bruges i smagfulde tærter. Hos Pillivuyt er vi vilde med tærter. Derfor skabte vi, som den første porcelænsproducent i verden, for over 100 år siden den velkendte tærteform med den charmerence, bølgede kant.

Tærteform rektangulær, hvid L32cm B22cm
Tærteform nr. 8, hvid Ø25cm H3,7cm

Ikoniske hanke

Se mere her
Skål med løvehoveder

Efteråret byder på lækre supper at lune sig på. Vores suppeskåle med løvehoveder som hanke er et af vores ældste og mest ikoniske produkter, og den dag i dag er skålen, ligesom da den først blev skabt, stadigvæk håndlavet. Helt fra de bliver støbt, til løvehovederne påsættes.

Mere plads i køkkenet

Læs mere her
Stabelbart porcelæn

Som noget unikt er en stor del af Pillivuyts porcelæn stabelbart, så det passer harmonisk ind i hinanden. Takket være porcelænsseriernes praktiske design kan du stable små skåle, fade og forme ind i større dele, så du får plads til andre ting, samtidig med at det stabelbare porcelæn fylder meget lidt i højden.

Bagte figner med portvin og nougat

Se mere her
Efterårsdessert

Bagte figner med portvin og nougat er en ægte efterårsdessert, du måske ikke har prøvet endnu. Når nougaten smelter ud i fignerne, får det tænderne til at løbe i vand - dine gæster vil elske det.