Ditte Julie
"Grillede tærter med kirsebær og karamelliseret hvid chokolade"

Sjældent har sommeren været så god ved os, og aftensmaden er stort set blevet lavet på grillen hver aften. Så hvorfor ikke også lave desserten på grillen? Det er nemt, og du vil med garanti imponere dine gæster, når du serverer disse lækre små portionstærter med kirsebær og karamelliseret chokolade, som Ditte Julie har lavet til os.
Ikke nok med at de smager fabelagtigt, så tager de kun 15 min. at forberede. Og efter 15 min. på grillen kan du servere den lækreste dessert til dine måbende gæster. 

De er ovenikøbet glutenfri!

Ditte Julie har lavet kagerne i vores smukke Toulouse-portionsforme, som tåler at komme på grillen. Og har du kun almindelig hvid chokolade og andre bær som hindbær, brombær eller blåbær i køkkenet, går det sagtens an.

  • Opskrift
    Tærter med kirsebær og karamelliseret hvid chokolade (glutenfri)
    Vis opskrift
    Opskrift til 6 små tærter
    Ingredienser

    Ingredienser:

    90 g smør
    90 g hvid chokolade, Gold (karamelliseret)
    2 æg, str. L/M
    60 g mandelmel
    100 g kirsebær, uden sten og halveret
    50 g mandelflager

    Opskrift

    Sådan gør du:

    1. Smelt smør og hvid chokolade i en tykbundet gryde ved lav varme. Tag det herefter af varmen.
    2. Pisk æg og sukker til en lys og luftig æggesnaps. Vend chokoladeblandingen i æggesnapsen og tilsæt mandelmelet.
    3. Hæld dejen op i formene og fordel kirsebærene og mandelflager på dejen og sæt dem på grillen i 12-15 min. Alt efter varmen på din grill.

    Bon appétit