Handelsbetingelser ved køb - Pillivuyt

Handelsbetingelser

1.      Indledning

Disse handelsbetingelser gælder for køb foretaget af forbrugere på denne onlineshop, som ejes og drives af Thuesen Jensen AS, CVR-nr. 33 43 81 17, Smedeland 11, 2600 Glostrup (herefter kaldet ”www.Pillivuyt.dk”). 
Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på onlineshoppen.
 
2.      Bestilling af vare

Du kan bestille online 24 timer i døgnet. Vi håndterer bestillinger i følgende tidsrum:

 

Mandag   kl. 9:00 til 16:30
Tirsdag til torsdag   kl. 8:00 til 16:30
Fredag   kl. 8:00 til 14:30

 


Bestillinger foretaget uden for dette tidsrum bliver håndteret den næstfølgende hverdag. Hvis www.Pillivuyt.dk ikke er i stand til at levere din ordre som følge af fx udsolgte varer, kontakter vi dig hurtigst muligt på e-mail.
Du er ansvarlig for at de kundeoplysninger, du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.
 
3.      Priser og betaling
 
Alle priser i danske kroner (DKK) og er inkl. 25% moms. Vi tager forbehold for manglende leverancer, udsolgte varer, stave- og trykfejl samt evt. pris- og afgiftsændringer.

Der kan betales med følgende kort:
  • Dankort
  • VISA-Dankort
  • Visa Elektron
  • Mastercard
 
4.      Levering
 
Bestilte varer afsendes hurtigst muligt og senest efter 3 arbejdsdage. Er en eller flere af de bestilte varer udsolgt eller i restordre, får du besked via e-mail. Ønsker du at modtage de varer, der ikke er udsolgte, er der mulighed for dellevering. 

www.Pillivuyt.dk leverer kun i Danmark - levering kan ikke ske til Grønland og Færøerne. Alle forsendelser sker via Post Danmark og køber du varer for 399,95 kr. og derover, er fragten gratis. For ordrer under 399,95 tillægges der fragtgebyr på 79 kr.
Når du modtager varer fra www.Pillivuyt.dk vil der medfølge en følgeseddel og en retur-og reklamationsseddel.
 
5.      Fortrydelsesret – Returret
 
Hos www.Pillivuyt.dk har du fuld fortrydelsesret og bytteret indenfor 28 dage efter modtagelsen af din ordre. Ved fortrydelse af køb skal du returnere varen til os. Sender du varer retur, vil vi bede dig om at udfylde "Retur- og reklamationsseddel", der ligger i pakken ved modtagelsen. Varen skal være i samme stand som ved afsendelsen.
 
BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren.
 
Send venligst meddelelsen om fortrydelse til følgende e-mailadresse:
 
Eller fysisk til nedenstående adresse:
Thuesen Jensen AS,
Att.: www.pillivuyt.dk
Smedeland 11
2600 Glostrup
 
For at vi kan identificere varen, henstiller vi til, at du anfører ordrenummeret i din meddelelse om fortrydelse. Hvis ordrenummeret ikke er anført, kan det medføre fejl og forsinkelser.
Hvis du sender en meddelelse om fortrydelse af købet, skal du efterfølgende returnere varen til os på samme ovenstående fysiske adresse uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du gav meddelelse om, at du ville fortryde købet. Vi kan kræve dokumentation for, at varen er afsendt inden fristens udløb. Hvis varen sendes, skal den være pakket forsvarligt under hensyntagen til produktets særlige karakter.
 
Du er ansvarlig for eventuelle skader, som kan opstå under transporten. Bemærk, at du selv skal bære omkostningerne forbundet med returnering af varen, medmindre vi har leveret varen til dig ved en fejl, eller hvis varen ved modtagelsen har været beskadiget eller defekt.
Returnerede varer skal være i god og ubeskadiget stand. Hvis returnerede varer er beskadigede eller viser tegn på brug, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, hæfter du for forringelse af varens værdi. Det udbetalte beløb vil bero på et skøn og fastlægges på baggrund af en konkret vurdering i forhold til videresalg af varen. 
 
6.      Reklamationsret
 
Er varen beskadiget, eller er der fejl på varen ved modtagelsen, kontakt venligst vores kundeservice hurtigst muligt. Uanset om eventuelle fejl eller mangler opdages ved modtagelsen eller senere, er alle varer dækket af den danske købelov, som giver dig 24 måneders reklamationsret.
I tilfælde af en reklamation eller en udebleven ordre, kontakt da kundeservice på tlf. +45 36 13 09 90 eller send en e-mail til kundeservice@pillivuyt.dk.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.
 
7.      Persondatapolitik
 
Dine personlige oplysninger:
www.pillivuyt.dk er underlagt den danske persondatalov og enhver behandling af persondata sker under iagttagelse af persondataloven. www.pillivuyt.dk er jf. persondataloven at betragte som dataansvarlig for de oplysninger, der registreres om kunder og besøgende på http://www.pillivuyt.dk. Ved køb på hjemmesiden udbeder www.pillivuyt.dk sig kundens navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse, som er nødvendige for at effektuere ordren og som udelukkende anvendes til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk i ukrypteret form og gemmes i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

De personlige oplysninger vil ikke på nogen måde blive misbrugt eller videresolgt.
 
8.      Forbehold
 
Vi tager forbehold for tastefejl, afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder leveringssvigt fra vores leverandør.