Porcelæn – Fransk kvalitetsporcelæn siden 1818 – Pillivuyt
Kvalitet gennem 200 år
I 1818 købte en ung mand af schweizisk familie, Jean Louis Richard Pillivuyt, en gammel murstensfabrik beliggende i hjertet af Frankrig i en landsby nær vinområdet Sancerre.
Mere om det
200 år = 200 kr.
Vores smukke ikoniske tærteform med den let genkendelige bølgede form er lige nu sat ned til en fantastisk jubilæumspris - Spar 200 kr. Den pryder bordet både til hverdag og fest.
Køb den her
Nyheder
Vores 200 års jubilæum fejres naturligvis med en masse nye produkter. Se fx alle vores mange nyheder fra Plissé der med den fine plissering er kendt verden over som indbegrebet af diskret, fransk elegance.
Se Plissé her

Jubilæumspris
- Nu 200 kr

Køb tærteformen her
Tærteformen til alle!

Pillivuyt var den første porcelænsfabrikant, der designede og lancerede den bølgede tærteform, som vi i dag kender som ”den rigtige tærteform”. Nu kan du få den for kun 200 kr.!

Efterårskage af Ditte!

Ditte Julie Jensen er fuldtids-blogger, kagebogsforfatter og er bl.a. kendt fra ”Den Store Bagedyst”. Ditte har en stor passion for bagværk og desserter og hun elsker at formidle det søde liv og dele ud af sin hverdag på godt og ondt. Ditte har bagt den skønneste efterårskage med sæsonens æblehøst, perfekt til kaffebordet efter en gåtur i skoven.

Se mere her

Jubilæumspris
- Nu 200 kr

køb fadet her
Anret på smuk vis!

Quartets store buffetfad præsenterer dine anretninger på smukkeste vis og skaber en fuldendt kulinarisk oplevelse. Designet er elegant, porcelænets kvalitet kan mærkes og serveringen af kolde og retter til buffeten, tapas eller det store middagsbord bliver med masser af stil. 

Jubilæumspris
- Nu 200 kr

køb kanden her
Perfekt på bordet!

Den gammeldags kande er en ægte klassiker fra Pillivuyt - nu kan du få den til jubilæumspris kun 200 kr! Den stilfulde kande har en god kapacitet på 1 liter - ideel til vand til middagsbordet, hjemmelavet saft til børnene, varme drikke om vinteren og meget andet. Den findes også i mange andre størrelser.

Porcelæn af en særlig støbning

Besøg fabrikken
Pillivuyt er til for at blive brugt

Vi har produceret porcelæn med kvalitet og holdbarhed i næsten 200 år. Til alt fra mesterkokke til nybegyndere.

KOM PILLIVUYT PÅ GRILLEN

Sommertid er grilltid og lange lyse aftener sammen med familie og venner. Nyd sommeren, mens du tilbereder lækre retter i fade, der passer sig selv på grillen – uanset om det er en romantisk grillmiddag for to eller en tre-retters menu til hele familien. Lad Pillivuyt inspirere dig til at gøre din grillaften endnu mere smagfuld og fantastisk! 

Få mere inspiration her