Porcelæn – Fransk kvalitetsporcelæn siden 1818 – Pillivuyt

TOULOUSE NYHEDER

Nu kan du skabe en fuldendt borddækning med Toulouse-porcelæn. Vores populære serie med den smukke plissering i bunden er nemlig blevet udvidet med en række elegante tallerkener og en suppeskål, der skaber en borddækning udover det sædvanlige. 

Se nyhederne her

Plissé nyheder

Se dem her

Kom fransk stil på bordet med forårets skønneste nyheder i Plissé-serien, der rummer en perlerække af ovale, kvadratiske og rektangulære skåle i forskellige størrelser. Det skal nemlig både være en kulinarisk og æstetisk fornøjelse at servere dine favoritretter

Plissé kagefad på fod hvid Ø25cm H7cm
Plissé kvadratskål hvid L14cm B14cm H4,5cm
Plissé serveringsfad aflangt, smalt, hvid L45,5cm

Den klassiske tærteform

Se alle tærteforme her
Tærteformen til alle!

Pillivuyt var den første porcelænsfabrikant, der designede og lancerede den bølgede tærteform, som vi i dag kender som ”den rigtige tærteform” der findes i flere forskellige størrelser. Læs mere om historien bag tærteformen og få indblik i alle dens mange funktioner. 

SUPPE - SÅ ER DER SERVERET

Der er ikke noget bedre end en smagfuld, dampende varm suppe her i den kolde tid. Suppe er lækkert, nemt at tilberede og fungerer perfekt som forret, hovedret eller sågar som natmad. Servér den med kærlighed i en af Pillivuyts mange skåle, der gør sig perfekt både til hverdag og fest.

Se alle skåle her

Porcelæn af en særlig støbning

Besøg fabrikken
Pillivuyt er til for at blive brugt

Vi har produceret porcelæn med kvalitet og holdbarhed i over 200 år. Til alt fra mesterkokke til nybegyndere.