Porcelæn – Fransk kvalitetsporcelæn siden 1818 – Pillivuyt

KOM PILLIVUYT PÅ GRILLEN

Sommertid er grilltid og lange lyse aftener sammen med familie og venner. Nyd sommeren, mens du tilbereder lækre retter i fade, der passer sig selv på grillen – uanset om det er en romantisk grillmiddag for to eller en tre-retters menu til hele familien. Lad Pillivuyt inspirere dig til at gøre din grillaften endnu mere smagfuld og fantastisk! 

Få mere inspiration her

Jubilæumspris
- Nu 200 kr

køb stegfadet her
Perfekt til grillen!

Vores klassiske stegefad kan netop nu fås til en fantastisk jubilæumspris - kun 200 kr. Det er smukt på bordet og perfekt på grillen, ligesom alle vores andre fade!   

Hasselback kartofler
på grillen

Se opskriften her

Sommeren er over os og grillsæsonen er for alvor startet. Og hvorfor ikke lave nogle lækre hasselback kartofler i fad på grillen! De smager skønt som tilbehør til fisken eller kødet, og så passer de nærmest sig selv. 

Pillivuyt fylder 200 år!

I år fejrer vi 200 års jubilæum med vores porcelæn af enestående kvalitet til køkken og bord. Så hold øje med os, vores Facebook-side og tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi fejrer jubilæet hele året med skønne nyheder, gode tilbud og masse af inspiration.

Se porcelæn til bordet

Jubilæumspris
- Nu 200 kr

køb fadet her
Jubilæum – 200 kr.

Vi fejrer Pillivuyts 200 års jubilæum og har sat vores populære kvadratfad ned til 200 kr.! Kvadratfadet er perfekt til ovnretter og elegant servering. Du kan fx lave en lækker helstegt kylling med rosmarin. 

Poulet au citron

Se opskriften her
Poulet au citron

Camilla Drost, som deler ud af sine lækre opskrifter og rejseoplevelser på bloggen Atelier Ea, har lavet en lækker Poulet au citron med hvide bønner og friske krydderurter. Retten er nem at lave, og så smager den helt fantastisk.

Stegefad nr. 3, hvid L35cm B22cm H5,1cm
Sancerre stegefad nr. 2, hvid 2,6 liter L36cm B26c
Fad ovalt, hvid L31cm B23cm

Porcelæn af en særlig støbning


Besøg fabrikken
Pillivuyt er til for at blive brugt

Vi har produceret porcelæn med kvalitet og holdbarhed i næsten 200 år. Til alt fra mesterkokke til nybegyndere.