Porcelæn – Fransk kvalitetsporcelæn siden 1818 – Pillivuyt

KOM PILLIVUYT PÅ GRILLEN

Sommertid er grilltid og lange lyse aftener sammen med familie og venner. Nyd sommeren, mens du tilbereder lækre retter i fade, der passer sig selv på grillen – uanset om det er en romantisk grillmiddag for to eller en tre-retters menu til hele familien. Lad Pillivuyt inspirere dig til at gøre din grillaften endnu mere smagfuld og fantastisk! 

Få mere inspiration her

Jubilæumspris
- Nu 200 kr

køb fadet her
Anret på smuk vis!

Quartets store buffetfad præsenterer dine anretninger på smukkeste vis og skaber en fuldendt kulinarisk oplevelse. Designet er elegant, porcelænets kvalitet kan mærkes og serveringen af kolde og retter til buffeten, tapas eller det store middagsbord bliver med masser af stil. 

Grill med Thomas!

Thomas Alcayaga er ’kogemand’ og stifter af madbloggen Madetmere.dk, hans lille kulinariske frirum, hvor han deler ud af sine lækre og inspirerende opskrifter der rummer alt fra hverdagsmad, mad som anrettes med pincet, mad som er noget værre gris… og hvad han ellers lige finder på. Endnu engang har Thomas lavet en lækker opskrift med Pillivuyts fade på grill!

Se mere her

Chokoladedrømme på grill!

Se opskrift her
Festlig sommerdessert

Servér chokoladekager i vores små klassiske portions tærteforme, som den perfekte afslutning på en vellykket grillaften. Pssst... de skal kun have 10 minutter på grillen og voilà så er der lækre varme chokoladedrømme til dine gæster!   

 


 

Jubilæumspris
- Nu 200 kr

køb kanden her
Perfekt på bordet!

Den gammeldags kande er en ægte klassiker fra Pillivuyt - nu kan du få den til jubilæumspris kun 200 kr! Den stilfulde kande har en god kapacitet på 1 liter - ideel til vand til middagsbordet, hjemmelavet saft til børnene, varme drikke om vinteren og meget andet. Den findes også i mange andre størrelser.

Nye fade fra Toulouse

Se toulouse her
Nyheder fra Toulouse

Vi har fået en række helt nye fade i den populære Toulouse-serie med den smukke plissering i bunden, der giver dig mulighed for at tilberede mange forskellige retter og servere dem med klassisk Pillivuyt-stil. Find dine nye favoritter her! 

Toulouse skål høj nr. 4, hvid 1,8 liter Ø19,5cm
Toulouse ramekin hvid 5 cl Ø5,5cm H5,4cm
Toulouse skål lav nr. 4, hvid 1,2 liter Ø20cm

Porcelæn af en særlig støbning


Besøg fabrikken
Pillivuyt er til for at blive brugt

Vi har produceret porcelæn med kvalitet og holdbarhed i næsten 200 år. Til alt fra mesterkokke til nybegyndere.