Lækre retter i fade: Få inspiration med Pillivuyt

Salat

Frisk kålsalat

Ingredienser

8 personer

½ blomkål
½ sommerkål eller spidskål
4 spsk. tørrede tranebær
2 økologiske appelsiner
1-2 økologiske lime
lidt olivenolie
2-3 kviste mynte eller persille
salt og peber

Opskrift

Sådan gør du: 

  1. Klargør begge kål og snit i fine strimler – skyl i iskoldt vand.
  2. Lad dryppe af på et rent viskestykke, og fordel på et fad.
  3. Hak tranebær groft, og skær evt. appelsin- og limeskal i tynde strimler.
  4. Hvis du bruger citrusstrimlerne, skal de koge op i koldt vand, sigt vandet fra, og afkøl under rindende vand.
  5. Pres næsten al saften fra citrusfrugterne over kålen, vend rundt med olivenolie.
  6. Smag til, måske med mere saft, salt, peber, og top med tranebær og mynte, som du plukker over.

Bon appetit

Relaterede produkter