Fade af porcelæn på grill - kom Pillivuyt på grillen
Skøn servering

En borddækning med Pillivuyt handler om tradition, fornyelse og lækkert porcelæn! Få inspiration til en anderledes borddækning til julebordet og find et godt tilbud på en julegave fra Pillivuyt.  

Riz au lait

Riz au lait - fransk klassisk dessert

Se opskrift her
Riz au lait

Forkæl familien eller dine venner med en lækker fransk riz au lait. Den smager fortryllende og bidrager til den magiske julestemning. Vær en smule vovet og server desserten i Pillivuyts smukke grå plissé kop.

Nadia Mathiasens Anderillette

Nadia Mathiasen står bag den populære madblog www.foodfanatic.dk, hvor hun siden 2007 har delt sin passion og livretter med andre madglade mennesker. Hun er samtidig madskribent i Politiken, tv-kok i Go´Morgen Danmark og forfatter bag kogebogen Foodfanatic Thai. Se her Nadias bud på en lækker fransk klassiker, nemlig anderilletten.

Se mere her

Katrines Martensen-Larsens julebord

Katrine er kendt fra programmet skattejægerne på DR1 og står ligeledes bag hjemmesiden www.kmldesign.wordpress.com, hvor indretning og styling er omdrejningspunktet. Hun har arbejdet tæt sammen med Pillivuyt siden 2013, hvor hun blev hyret ind som stylist. Se her Katrines bud på et smukt julebord.

Se mere her

Nadia Mathiasens Andesteg

Nadia Mathiasen står bag den populære madblog www.foodfanatic.dk, hvor hun siden 2007 har delt sin passion og livretter med andre madglade mennesker. Hun er samtidig madskribent i Politiken, tv-kok i Go´Morgen Danmark og forfatter bag kogebogen Foodfanatic Thai. Se her Nadias bud på en andesteg med et fransk tvist.

Se mere her

Julemad med et twist

Julen byder på masser af lækker mad. Lad Pillivuyt inspirere dig til en lidt anderledes lækker julemad med et fransk twist, bestående af fadstegt andebryst med græskar, orangekrydret tranebærsauce og stegte aspargeskartofler. Bon appetit!

Se opskriften her