Fadet på grillen

Sommeren indbyder til grill og lange lyse aftener sammen med familie og venner. Så kom fadet på grillen og lad Pillivuyt inspirere dig til skønne franske retter, der passer sig selv. Nemt & lækkert!

Til Pillivuyts grillunivers

Oplev det nye Grå Plissé fra Pillivuyt

Hvem siger porcelæn altid skal være hvidt? Grå Plissé er en ny porcelænsserie i en lækker grå nuance, der giver dit bord et klassisk fransk og samtidig helt nutidigt og opdateret udtryk. Grå Plissé er perfekt til at skabe en gennemført borddækning, der virkelig skiller sig ud.

Oplev Grå Plissé her >

Sommer & lækre salater

Pillivuyt skåle
Server din salat med stil

Sommeren er over os, og det er tid til lette og sommerlige salater. Pillivuyts salatskåle, både store og små, er praktiske og vil præsentere din salat på smukkeste vis.  

Bistro salatskål nr. 9, hvid/sølv 2 liter Ø24,5cm
Cecil salatskål hvid 3,5 liter Ø25cm
Blå Bretagne salatskål lys blå 2,5 liter Ø20cm

Tilbered og server i et og samme fad

Se udvalgte fade her
Fade og forme

Pillivuyts fade og forme til tilberedning og servering præsenterer maden på smukkeste vis og skaber en fuldendt kulinarisk oplevelse fra ovn til bord. Designet er i top med kvalitet, der kan mærkes.

Porcelæn af en særlig støbning


Besøg fabrikken
Pillivuyt er til for at blive brugt

Vi har produceret porcelæn med kvalitet og holdbarhed i næsten 200 år. Til alt fra mesterkokke til nybegyndere.

Få 25 % rabat på alle fade og forme

Tilmeld dig Pillivuyts nyhedsbrev og få 25 % rabat på alle fade og forme ved dit næste køb. Du deltager samtidig i konkurrencen om at vinde et lækkert fad + grillkogebog. Glæd dig til at blive inspireret af lækker gastronomi, smukke serveringer, nyheder samt tips & tricks!

Læs om konkurrencen her